Tulung Lalekna

Aku ya mung sak derma
Sak derma kandha prasaja
Umpama nora mranani penggalihmu,
Tulung diapura

Aku ya mung sak derma
Sak derma nglakoni garising gusti
Umpama lakuku nguciwani,
Tulung elikna

Aku ya mung sak derma
Sak derma peling lan pemut
Umpama tumpang suh nggonku kandha
Tulung lalekna



0 Response to "Tulung Lalekna"

Post a Comment

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel